Gobesagok a nagyvilagban-Boldog nap

  Este megneztem ,hogy Xihang varosban van PSB Police iroda ami a vizum hosszabbitasokkal foglalkozik.Tudomasom szerint lehet masodik hosszabbitast de csak egy hetet es kell rendelkezni vonat,busz,repulo jeggyel.Addig meg van 700 km es ha kicsit stoppolok meg oda erhetek a jovo het kozepere es akkor meg intezkedhetek.
  Reggel meg ruha mosas,vettem magamhoz kicsi penzt es elindultam.Ilyenkor nem sikerul kimenjek a varosbol 12 elott.Igy jartam most is.Huszon km en keresztul elveztem a gurulast de ekkor megint kezdodott az ut javitas es emelkedo,bringa tologatas.A tetoig kinlodtam ki mikor kitarult a latvany ,hofedte hegyek korbe ameddig a szem ellatott.Terveztem a fotozast…valahogy igy:nincs olyan isten ,hogy most kocsiba uljek,ezt le kell fotoznom.Ekkor bukkant ki egy teherauto mogul egy jeep es lelasitott.Kihasznaltam es at vitettem magam a rossz uton ,kb 20-30 km t.
  D.u.n 3 h van,egyet eszem es kicsit tekerek.
  Az ut szep lassan lejtett,megjelentek a fenyofak,megsargult jegenyefak,igazi oktoberi hangulatot arasztva.Ereztem a szaraz novenyyzetnek a szagat.Otthonra emlekezteto dombok,kedves emberek.A hegyek kozotti hidegek utan jo volt szivni magamba a meleget.

image

Szekelynek valo taj volt,kicsi falvakkal.Elokerultek magyar nepzeneim es egy boldog ,eneklos nappal vagyok gazdagabb.
  Keso d.u.ni orakban sikerult fel emeljem napi tavom 80 km re.Ereszkedtem a hegyekbol 3200 m szintre.Tavolodom a hegyektol de ezt lehet ha korai kijelentenem.
  Hunto varos elott gondolkodtam,hogy be menjek e de ennek koszonheto a km ek kozul 20 .Kaptam egy kedves regi,sok evtizedet megelt szallot 6 eu ert es holnap tudok idoben indulni.

image

My Location: N 31°23’37,79″, E 100°40’52,53″

http://maps.google.com/maps?q=loc:31.39383%2C100.68126

3 responses to “Gobesagok a nagyvilagban-Boldog nap

  1. Szia Kobra, örülök hogy jó vagy, nagyon hosszú utat tettél meg, gyönyörű helyeken jártál. Gratulálok!!!
    Már izgultam, hogy mi van veled, rég jelentkeztél. Kicsit nagyon lefogytál 🙂 persze ilyen utazásnál ég a zsír

  2. Sia Kobra. Izgalommal olvasom a blogodat es olyankor ugy erzem mintha veled ronam a poros utat. Kar hogy nem erinted utd soran tobszor “kici” Udvarhelyunket mert el le kisernenk egy darabon. Vigyazz magadra es jo hatszelet neked A jo isten kiserjen utadon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s