Gobesagok a nagyvilagban-Egyenlito

  29.01.2014 ,deli 12 h
Nagy a meleg ,varom,hogy a csomagjaim felrakjam a hajora.A harmadik napja vagyok 1 fokra az egyenlitotol,Indoneziaban, es figyelem az emberek mozgekonysagat.Eleinte lustanak lattam oket de mar latom maskent nem lehet.A deli orakban piheg mindenki a tulelest jelento oxigen molekulakert.Mindenki uldogel vagy alszik az arnyekben.Igy vagyok en is es ezen nem segit egy veder kave sem.Estefele ahogy hul le az ido ugy mozdul meg mindenki vert adni a szunyogoknak.
image

Hajom indulasara varva beultem egy falatozoba es itt lattam a hirekben  Jakartai arvizet.Derekig ero vizben hordjak javaikat az emberek kifele a hazbol.Nem kellene zaszlo rudambol viz szint merot csinaljak.Lehet kell vegyek egy buvarkodo pipat ,hogy keresztul tudjak tekerni a varoson.
image

image

image

Viccelodom de a hajon is mindenki a viz alatti Jakartat nezi es beszelik.Remelem jobb a helyzet mint ahogy a hirek ereztetik.
image

Szingapur hal tavlatbol….
image

Asszonnyaim…

  Par foto a hajorol….
image

Mecset….a d.u.ni imadkozasnal a terem bal oldala fele imadkoztak.Az esti idopontban mikor mas volt a hajo helyzete,atraktak a szonyegeket es most a jobb oldala fele imadkoznak.

image

Karaoke sarok es gyerek megorzo
image

image

image

Ingyen kaja
image

Este 9 ora van,kozeledunk az egyenlitohoz.Egyre nagyobbak a hullamok itt a nyilt vizen,az emberek elfeheredve imbolyognak a wc fele hanyni.

My Location: S 0°0’01,15″, E 105°6’14,56″

http://maps.google.com/maps?q=loc:-00.00032%2C105.10404

  Na es itt vagyok az egyenlitonel.Sotet van,az emberek elhuzodtak aludni, eszre sem vettek de nekem fontos.Eloszor vagyok a foldnek a deli felen,mas csillagok lesznek fejem felett,nonek a nappalok ettol arra fele.Elcsendesedett a hajo,jo itt almodozni a vegtelen vizen,felettem a csillagos egbolt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s