Góbéságok a nagyvilágban -Július 4 Függetlenség Napja

2014. július 3.
Reggel ébredtem a háziak előtt, kávéztam, megírtam a tegnapi naplómat, összeszedtem cuccaim, felpakoltam indulásra készen. Ébredtek a háziak is akik meghívtak reggelizni. Érkezett egy vendég is, aki kérdezte miért nem maradok holnapig hiszen most van a nagy amerikai ünnep a Függetlenség Napja, július 4.  A háziaknak sem volt ellenvetésük, csak kisebb helyre kell szoruljak mert le van foglalva minden szoba. Felajánlottam segítségemet, mert sok a tennivaló mielőtt megérkeznek a vendégek.

image

image

Nekiálltam újra sátrat építeni, majd segíteni a takarításban. Olyan jól eset a gondolkozás nélküli cselekvés mint egy meditácios ének.
Nagy a meleg, amiből délutánra hatalmas eső alakul ki. Az eső után voltam sétálni a településen majd pizzasütés következett 🙂 Egész éjjel szemerkélt az eső, kellemes hangot-hőmérsékletet biztosítva egy jó alváshoz.

2014. július 4.

Este 8-kor kezdődőtt a felvonulás. Duncan városka 600 lakójának több mint fele a főúton részt vett az ünnepélyen. Elől a település sherifje, aki nagy népszerűségnek örvend az emberek körében. Következtek az önkéntes tűzoltók, farmerek, a kocsmáros, családok, diákok, csoportok, egyesületek… A másik része tapsolt nekik.
A végén countryzenét játszó együttes szórakoztatta a helyieket.

image

image

image

image

image

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s