Góbéságok a nagyvilágban – Mexikó felé

Egész éjszaka villámlot, dörgőt, fújt a szél. Néha csepergett az eső de komolyabb esőzés nem volt. Egy idő után megszoktam a hangos időjárást és örvendtem, hogy hűvös van.
Indulás elött még pumpáltam 7 l vizet a mellettem levő tartályból, hogy legyen a következő 80 km-emen. Utólag kiderült, hogy nem kellett volna, mert az autópálya letérőinél álltalában voltak ajándéküzletek és wc. ahol vizet lehet tankolni. Megnőtt a forgalom. Közel vagyok a Mexikói határhoz és egyre több a teherautó. Lapos úton jól haladok, nincs sok látnivaló. Néha lekanyarodom a kijáratoknál nézelődni az ajándéküzletekhez. Tele van giccsel, Barbi alkatú cowboy és indiánokkal. Ma is volt 2 gumidefektem. Az út széle, a leállósáv ahol jövök, teli van gumifoszlányokkal amik a teherautókról szakadoznak le és ezekből kihulló acél drótdarabkákkal. Egy ilyent szedtem össze, majd a nagy melegben javítottam. Valójában 2 lyuk volt rajta, amit először nem vettem észre. Ezért nagy bosszúságomra kicsit később újra nekiálltam, szétszedtem javítani.

image

Lehet ez a tarantula volt a vétkes…

image

Egy elhagyatott benzinkútnál láttam ezt az itthagyott autót.
Egyetlen települést érintettem ma, Daming nevű helyett. Itt probáltam felrakni egyetlen bejegyzésem a Mcdonaldsban, de sikertelenül. Fél órai kínlodás után abbahagytam és igyekeztem kifele, sátorhelyet keresni.

image

My Location: N 32°17’02,12″, W 107°36’33,04″

http://maps.google.com/maps?q=loc:32.28392%2C-107.60918

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s