Góbéságok a nagyvilágban – 2014,08,12

  Lejtőre indult napom majd a végnélküli emelkedés. Másfél óra múlva még a domboldalból láttam a várost. Későn fél 9 kor indultam és déli 12 órakor még csak 17 km t, 700 m szintkülönbséget tettem meg , 2000 m re értem.

image

Legkisebb fokozaton, türelmet probáratevő lassúságal haladok. Déli 1 h kor értem fel 2100 m re és van 23 km em. Itt megálltam enni és gondolkodni a további szakaszon. A következő település 35 km re van, közben csak erdő és kapaszkodó.

 

image

Itt már megjelentek a tűlevelű fák, friss a levegő. Az útbaigazitás nem volt helyes. Érintettem párházas falvakat és a kapaszkodás sem volt folytonos. Néha ereszkedtem egy nagyot, néha taszítanom kellett járgányom. Itt már hüvös volt, nem volt jó megállni izzadtan. Az esős évszak ideje van most Mexikóban. Idáig szerencsésen kerülgettük egymást,  általában éjjel kitombolta magát.

image

image

image

Ma megfájdult térdem a sok kinlodástól. Este 6 ra értem el a 60 km t ahol gondoltam a várost és a szállást. A gond az volt, hogy a főútról kellett volna beereszkedni 8 km t és reggel vissza. A letérőnél volt pár ház, benzinkút. Egy beépítetlen telken, szembe az üzlettel sátrat húztam és közben nagyon reménykedtem, hogy a ma éjszakai esőzés elmarad.

image

Nagyon lassan haladok igy kevés időm marad megnézni a fővárost.

My Location: N 20°45’21,55″, W 99°19’49,03″

http://maps.google.com/maps?q=loc:20.75599%2C-99.33028

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s