Góbéságok a nagyvilágban – Logrono

image

Ezzel búcsúztattak el a szállásról.

image

A spanyolok szeretik a sziesztát és vasárnapot. Tegnap alig kaptam egy üzletet nyitva. Ma hétfő van, omlik a forgalom, mindenki siet valahová.

image

Hamar elfáradtam, örvendtem ennek a pihenőnek. Ma is a főútat választotam, de néha lekanyarodtam a falvakban. A Caminon minden faluban lehetne gyűjteni fotot egy bejegyzésre valót. Nem szándékom irni sokat erről a zarándok útról. Nekem 10 éve az életemet változtatta meg, most  a szépsége miatt vagyok itt.

image

image

image

image

image

image

Szerettem volna minél hamarabb érni be Logrono városba a szállás miatt de hosszabbnak bizonyult mint gondoltam ezért egy 40 km es szakaszon felhajtottam az autópályára. Itt behoztam a d.e.ti lassúságomat de nem tudtam sehol megállni enni. Állítom, hogy autópályán bicajozni nem annyira veszélyes mint gondolják. Ma egy váratlan jelenség vagyok a 130 km/h sebességel közlekedőkre, nem számítnak bicajosra a vezetők. Ha megszerveznék a le-felhajtokat akkor sok 100 km rel több bicajos út lenne. Tekertem sokkal veszélyesebb útakon is ahol engedélyezett volt. A lényeg, hogy most is megúsztam a büntetést.
  Későn értem be a városba, elég fáradtan. Eltartott egy ideig míg megtaláltam a városi, közösségi szállást de már megtelt minden hely. Ki kellett volna menjek a városból ha akartam volna az 5 € értékű szállást. Hallottam, hogy az egyik egyház műkődtett szállást és oda mentem. Megint barátságos légkör, mise, közös vacsora fogadott.

image

Az esti, zarándok imára is lehetett menni aki akart. A templom már zárva volt és egy földalatti folyóson mentünk oda. Az esti ima le volt fordítva 8 nyelvre, köztük volt a magyar is. Megható volt ott lenni ezekkel az emberekkel.

image

My Location: N 42°28’04,56″, W 2°26’54,00″

http://maps.google.com/maps?q=loc:42.46793%2C-02.44833

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s