Góbéságok a nagyvilágban – 13,09,2014 szombat

Pár napja leszerveztem egy szállást Marseille mellet, annál a francia bicajosnál, akivel több mint egy éve találkoztam Törökországban. Ma reggel kihasználtam a jó wifit és útvonalakat terveztem, térképeket töltöttem le, ezért csak fél 11-kor indultam. Az első 30 km-en, könnyen tekerhető, lapos szinten haladtam.

image

image

image

Itt megálltam pihizni, enni, majd következett a 25 perc fel és 5 perc le, majd újra… újra. Nagyon fárasztó volt a nagy csomagjaimmal. A környezet olyan mind otthon. Sok volt az autós de.-t, de elmaradtak. Udvariasan megállnak amikor észrevesznek és csak akkor előznek ha nem jön szemből semmi.

image

Sok helyen látok ilyen figyelmeztető táblát. Rajzoltattam otthon én is egy ilyen táblát, elküldtem egy fontos embernek a tanácsnál és javasoltam tegyenek ki a város kijáratához, de nem akarta lereagálni.

image

Ma több embert megkérdeztem, hogy Franciaországban gond-e a sátrazás. Mindenki mondta, hogy nyugodtan tegyem. A legelők a dombok tetején is el vanak kertelve. Van sok jó hely csak kellene kérdezni. A gond az, hogy itt nem futkároznak a falusi gyerekek kint, a felnőtek is mind be vannak húzódva a házakba. Egy domb tetejére felérve 7h-kor láttam egy ház elött űldögélni egy öreg házaspárt. Rákérdeztem a szemközti területre és beleegyeztek, hogy ott aludhatok.

image

Mai távom 86 km.

My Location: N 43°17’29,64″, E 0°34’15,07″

http://maps.google.com/maps?q=loc:43.29157%2C00.57085

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s