Góbéságok a nagyvilágban – 31001 km

2014. szeptember 30.

Ma nagyon el akartam érni a 31.-ik ezresemet, ezért korán indultam. Kb 20 km után láttam egy víz elvezető csatornát és nekifogtam kimosni pár cuccom és a borotválkozást is lezavartam. Ekkor még gondoltam, hogy a mai napra tervezett 104 km-t még sikerűl megtegyem. Kellett vásároljak élelmet és mikor kezdtem nézelődni a városban akkor már nem volt biztos a terv megvalosítása.

image

image

image

image

image

A következő városban találtam wifit és míg feltologattam a bejegyzéseim, már le is mondtam a 31-es ünnepléséről. Szerettem volna nagyon, mert akkor már csak 100 km marad holnapra Velencéig, ahol terveztem egy nap pihenőt.
Az esti órákban feltankoltam vízből és kerestem a sátornak való helyet. A további útat egy másik országúton kell folytassam és rövidíteni probáltam egy falusi részen. Itt gondoltam, hogy kevésbé lakott és találok majd megfelelő helyet pihenni. Na nem úgy történt és a főútra felhajtani is egy hídon kellett volna, ami tiltva volt a bicajosoknak. Probáltam visszatalálni a helyes irányba,  közben felgyorsult a napnak nyugvása.

image

Jött egy bicajos és érdeklődtem,  hogy tud-e kempinget a közelben. Volt is egy magán “agroturismo” hely pár km-re. Nem akartam oda menni mert az ilyenek drágák szoktak lenni. Új ismerősőm látva a tétovázásomat adott 20€-t, hogy probáljam ki mert jó hely. Nem akartam elfogadni, de őszintén gondolta és mondta probáljam ki mert megéri. Végül távolabb volt mint magyarázta de pont annyival, hogy elértem a 31001 km-t. Gracias Stefano. Barátságos olasz család fogadott és mivel a 20 € belépőt én 2-szer is 10-nek “értettem”, végül csak annyit is kellet fizessek. Kaptam egy pohár “casa nostra vino”-t is, amit a szerencsés 31000 km-re felhörpintettem.
A kicsi sátorozó helyen, rajtam kívül még egy német család volt, lakóautóval. A gazda meglátogatott egy otthoni sörrel megünnepelni így a 31001-ik kilóméterem.

My Location: N 45°13’25,57″, E 11°42’15,84″

http://maps.google.com/maps?q=loc:45.22377%2C11.70440

One response to “Góbéságok a nagyvilágban – 31001 km

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s