Góbéságok a nagyvilágban – Velence

2014. október 1.

Éjszaka felhők takarták el az égboltot ezért kellemes idő volt aludni. Reggelre nem volt harmatos a sátram, hamar készültem indulni. Csomagjaim szárazon elrakva indultam neki a mai napnak.
Az első méterekkel már az első esőcseppek is potyogni kezdtek. Ez így folytatodott a nap hátralevő részében is.

image

Padova városába hamar érkeztem, ahol egy kávézó fedett teraszán reggeliztem. Innen már nehezebb volt a továbbmenés mert nehezen találtam meg a helyes útat. Egy hídról épp visszafordultam egy tiltó tábla miatt, mikor találkoztam egy bicajos katalán párossal. Ők is Velencébe készültek, innen együtt mentünk tovább. Kevés csomaggal jöttek egy olaszországi tekerésre és gyorsan haladtak. Jó volt nyomni utánnuk mert teljesen belemelegedtem. Volt szállásuk foglalva egy Velence elötti kempingben, amit nehezen találtunk meg. Itt találtam én is szállást 17 €-t,  egy bungalow, amit meg kell osszak egy ausztrál útazóval.A kereséssel eltöltött idő alatt rendesen megfáztam az őszi esőtől. Jól esett a forró zuhany. Du.-n 3-kor elmentünk be Velencébe nézelődni.

image

image

image

image

image

Volt szerencsém már többször járni ebben a varázslatos városban. Ahányszor erre volt utam, mindig megálltam egy sétára. Velencét nem lehet bemutatni. El kell jönni ide, elvegyülni a tömegben, érezni a kanális szagát, eltévedni a kicsi útcákban. Otthonról 2 hét bicajjal.
Számítottam, hogy pihenek 1 napot, de mivel ma hamar ideértem, lehet hogy holnap tovább indulok. Azt jósolják, hogy holnap szép idő lessz és ki kell használjam ezeket.

My Location:
Via Giuseppe de Marchi, 7
Velence
Olaszország
N 45°28’17,08″, E 12°12’43,18″

http://maps.google.com/maps?q=loc:45.47141%2C12.21199

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s