Góbéságok a nagyvilágban – Ljubljana

  Éjszaka erősen fújt a szél de szerencsére sátram védett helyen volt. Tegnapi kávézáshoz előkerült a pulóverre pulóver amihez ma kesztyű is társult.
  A világosodással indultam el a maradék kapaszkodónak. Köd foltok takarták a színes hegyoldalt. Zöldek, sárgák, piros színűek voltak a fák mint a gyimesbe ilyen októberi időszakban. Telefonom akkumulátor szintje lenullázodott az éjszakai hideg miatt ezért nem tudtam képeket készíteni. A túlsó oldalon hamar elértem a lejtő alján levő falut ahol bementem melegedni egy kávéra a kocsmába és telefont tölteni.
  Egy ujabb nekiugrás a következő faluig ahol találtam wifit. Itt eltelt 2 h a logisztikai tennivalóimmal. Blogot tettem fel és térképeket töltőttem le. Ljubljana az egyik kedvenc városom de szeretnék haladni és gondoltam most nem állok meg nézelődni. Indulás után összejött egy gumidefekt amitől már kérdésessé vált az átjutásom a városon. Végül inkább a kényelmet választottam és a sétát. Egy központi kicsi hostelben maradtam és elmentem nézelődni.

image

image

image

image

image

image

Október eleje van, hideg és itt még mindig zajlik az útcai élet. Kb 10 éve jártam itt először majd 2-3 évente de mindig szépül.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s