Góbéságok a nagyvilágban – 174 km

  Órát húztam 4h 45p re de már előtte megébredtem. A kocsmárossal kávéztunk majd 6 kor elindultam. Ma óránként több törvénytelenséget csináltam mint az egész útamon A 7 es úton jöttem 174 km t ahol mindenütt tiltották a bicajozást. Minden bejövő kicsi útcánál,  néha 20 méterenként volt tiltó tábla. A sötétben keresgéltem bicajos sávot de nem találtam. Kicsit megnyugodtam mikor a munkába igyekvők serege is bicajjal a tilosban hajtott. Gondoltam a világosban majd csak eligazodom. Megálltam 8 kor reggelizni egy teraszon mikor elment mellettem egy rendőr. Ezt megúsztam- gondoltam.  Tovább mentem de nem találtam sehol alternatív biciklis útat. Rossz döntés volt erre jönni de mikor elment egy rendőr autó mellettem és nem büntetett akkor kicsit lenyugodtam. Tényleg zavart, vicces volna most a végén egy büntetés magyarországon. Később még láttam sok bringást és rendőrt. Nem értettem a sok tiltó táblát. Fonyod környékén alig találkoztam autóval, a forgalom egész úton gyenge volt. Kérdezösködtem a kútaknál és megtudtam, hogy régebb nagy volt a forgalom és a táblák még abból az időből vannak. Jobb volna lecserélni figyelmeztető táblákra az autósoknak, hogy ovatosan mert bicajosok is közlekednek. Kinek nem tetszene van lehetősége száguldani a pályán.
Siófok után kezdett több autó lenni de itt már nem tiltották annyira a bicajozást.  A tapasztalataim szerint ha egy idegen városba érek a legpontosabb infokat a taxisoktól és kocsmárosoktól szoktam kapni. Ma reggel is a távozásnál megkérdeztem a tulajt, hogy merre menjek mert mindenütt tiltó tábla van.
-Te csak menj, ne törödj a.táblákkal – mondta.. ..és igaza volt.
  A mai napon többen ismertek fel és integettek az autókból. Hosszú napom volt, 174 km, 9 h i tekerés, 6h 30 p és 4 kávé után érkeztem meg a szállásra amit egy teljesen ismeretlen szerzett, fizetett ki nekem. Köszönöm.megint.

My Location: N 47°11’25,12″, E 18°24’29,42″

http://maps.google.com/maps?q=loc:47.19031%2C18.40817

3 responses to “Góbéságok a nagyvilágban – 174 km

  1. Szia Zoli !
    Erzsike vagyok, ha meg emlekszel Costinesten Pal Attilaeknal talalkoztunk ( szakacsno ), megkerlek ha hazaerkezesed utan beszamolot tartasz ertesits mert erdekelne. Remelem egezsegben haza erkezel most mar minel hamarabb. Tovabbi kitartast es jo utat kivanok. Balint Erzsike Szentegyhazarol.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s