Góbéságok a nagyvilágban – Budapest

A városból kifele vezető útról sokszor irányítottak bicajos sávra a táblák. Heverve tekerve itt nehéz volt mennem, ezért megint a tiltott részeket választottam. A város végéhez érve végül megsokszorozodott a forgalom, ami végül egy sávra, két folytonos vonal közé szorult. Itt értem el az izgalom, mérgelődés tetőpontját, majd kezdtem el kacagni: Lessz ez még roszabb is Budapestnél – gondoltam.
Ma kevesebb km maradt, ezért a Velence-tó szélén vezető bicajos sávot választottam haladni.

image

image

Budapesten egy letérőnél szinte elütöttek, de szerencsésen értem be a rakpartra. Terveztem gyorsan tovább menni, időben kiérni Veresegyházára de itt újra éreztem a megérkezést.

Engedtem az érzésnek. Üldögéltem a parton, nem éreztem az időt. Olyannak tűnt mintha tegnap jártam volna itt. Akartam emlékezni, de mintha csak álmodtam volna az egészet. Részletekre akartam emlékezni, félteni kezdtem élményeimet. Egy sérülékeny elmében rögzült minden, valami kémiai láthatatlanságban tárolódik a sok látvány és érzés. Örvendek, hogy naplót írtam, majd visszalapozom téli estéken.

image

image

image

Sógorom előmbe jött, és autóval mentünk ki Veresegyházára. Szüleim nem bírják kivárni míg haza érek. Jönnek hétvégére találkozni velem. A tervezett továbbindulás ezért vasárnapról hétfőre csúszik.

Holnap, pénteken 11-kor látogatom meg az www.evobike.hu céget, a fekvőbringám magyarországi forgalmazóját. Ha valakinek vannak kérdései személyesen, szívesen találkozom.

15 responses to “Góbéságok a nagyvilágban – Budapest

  1. Nagyon örvendek, hogy meg érkeztél Budapestre de ara szeretnélek megkérni az érkezésed Székelyudvarhelyre d. u.5 ora körül legyen minél többen tudjunk örvendeni az érkezésednek.

  2. Néhány nappal ezelőtti hozzászólásomban nem mondtam, hogy ha Nagyváradon át jössz hazafelé, és úgy jön ki a lépésed, nálunk megszállhatsz, szívesen látunk!

  3. hola zoli ahora te escribo en español mi idioma para decirte gracias por mostrarnos el mundo desde tu bicicleta y mostrarnos toda esa belleza que tu admiraste en tu rrecorrido espero te guste mi comentario y te seguire por tu blog y el face zoli gracias

  4. Az nekem is megfelel .Maros SZentgyorgyon csatlakoznek vagy bemegyek a varosba.
    csutortokon biztosat tudok mondani hogy megyek e .CSikszeredaig szeretnek tekerni ha az ido engedi vagyis hamar sotetedik .A hargitan eleg nehez sotetbe tekerni meglassuk mi lesz a tervekbol.KOSZI jo utat addig is

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s