Kerobikepamir – Logisztikai

2015 január 6 án, első utam le a hargitáról, a Kerobike üzletbe vezetett. Elmondtam tervemet Bodó Jenő tulajdonosnak, és érdemesnek találta a támogatásra. Választott számomra egy általuk forgalmazott bicajt tesztelésre, a Kross Solar típust a hozzávaló kiegészítőkkel.
  Az év első 3 hónapja ettől kezdve elmúlt , mint egy pillanat. Napjaim információ gyűjtéssel teltek az interneten, a reggeli úszás és az esti szaladás között. A vizumok elintézésėvel , a támogatók keresésével már csak túlórában tudtam foglalkozni. Az út megtervezésével pedig éjszaka. Beválaltam a heti bejelentkezést a Príma és a Vásárhelyi Rádiókhoz, amiért be kellett szerezzek egy szatelit telefont. Ennek az ára húzós volt, de beszerzésében segített az Udvarhelyi Csermobil telefonos cég, és pénzzel a Magdolna kft.
  A ,, Nagyon hideg,, jelzővel bíró Pobeda csúcsra egy,, Nagyon meleg,, jelzővel bíró pihekabát kellene. Ezt egy,, Nagyon jó,, ember, régi ismerős vállalta el Gyergyóból, Misi, teljesen ingyen. Az ő műhelyében készülnek a Rapel nevű ruházatok, amikkel a székely sportüzletekben találkozhatunk. Köszönöm Misi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s