Kerobikepamir – Határ

  Tegnap este Burgasba érkezve láttam, hogy a határig még van 135 km. Nem így emlékeztem de eldöntőttem, hogy egyet még alszom a határ előtt ezért későn, déli 12 kor hagytam el a várost.

image

A kifele vezető úton, elérkeztem egy útelágazáshoz ahol nyilvánvalóvá vált, hogy a fent említett távolság egy kerülő és az általam tervezett szakasz, keresztül a hegyen csak 65 km.  A tervem felborult, sajnos estére érkezem a határhoz.
  A nap hétágra süt, előkerült a kalap és rövidnadrág. Ez, egy napig tartó élvezet lessz mert holnaptól, az iszlám vallásra való tekintettel, hosszú nadrágot kell viselnek.
  Egy falunak a kocsmájában találtam ennivalót, mindezt 2€ t.

image

Malko Tarnovo, határváros felé a kapaszkodók, rendesen megfogtak. Jóval a város előtt volt már egy határmenti ellenőrzés. Nekem, ezek után kellett sátorhelyet keresni, ami nyilvánvaló volt, hogy nem lehet. Egy helyen, mikor nézelődtem, hogy hol tudnék elbújni, megállt mellettem a rendőr autó és utasitottak a benne lévők, hogy,, Avanti Avanti,,  A későbbiekben, 10 percenként mentek el mellettem, ezek, a határőrök. Fejben újra kalkuláltam költségvetésem, hogy ma is pénzes szálláson alszom mikor észrevettem egy kisebb domboldalt. Gondolkozás nélkül szétkaptan járgányom és felhordtam a tetőre mielőtt valaki észrevett volna. Csendes, szép helyen építettem házat.

image

A naplóirást elhalasztottam reggelre mert közben besötétedett és nem szerettem volna ha telefonom fényét észreveszik.

My Location: N 41°59’37,94″, E 27°30’43,47″

http://maps.google.com/maps?q=loc:41.99387%2C27.51207

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s