Kerobikepamir – 13,04,2015

  Április 13 hétfő van, reggel 7 h. A felkelő nap, besüt sátram nyílásán. Reggeli lustaságomnak próbálok értelmet adni azzal, hogy gondolkodom, hogyan tovább. Van 160 km távolság Isztambulig ami ideális, hogy beérjek 2 nap múlva, időben a városba. A 3 küllő elszakadása, enyhe 8-ast eredményezett, amivel lassabban haladok és valószínűleg újabbak szakadását idézi elő. Ha nekiállok kicserélni őket, akkor hosszabb időbe is telhet így későn érek be Isztambulba és akkor a szállás kereséssel gyűl meg a bajom. Egyetlen lábbelim, szandálom is elszakadt amit jó volna megvaratni.
  Na, ideje készülődni, majd útközben megállok egy szerviznél ahol kéznél lessz a szerszám, ha szügségem lenne rá.
  Végül szerencsésen érkeztem be a következő városig ahol egyszer reggeliztem mielőtt,, dolgozni,, nekifognék.

image

image

Déli fel 1 re mindent elintéztem. Kerestem cipészt, majd bicajos üzletet. Sikerult cserélni a rossz küllőket is, vásároltam egy fogaskerék lazító szerszámot majd ehez szükséges francia kulcsot. Megpakoltam éléskamrámat zöldséggel, talán nem nyomta ennél nagyobb súly bicajom. Újra itt volt ideje az évesnek. Egy órakor indultam el, hogy közelebb legyek Isztambulhoz. D.u. n 5 ig mentem még 53 km t a 15 re így csak 80 maradt holnapra. Még tudtam volna haladni de közeledett a tengerpart ahol tapasztalataim szerint nehezebb sátrazni. Végül újra egy benzinkút mögötti, piknikező részénél sátrazok.

image

My Location: N 41°5’56,01″, E 27°56’57,34″

http://maps.google.com/maps?q=loc:41.09889%2C27.94926

3 responses to “Kerobikepamir – 13,04,2015

  1. Abszolút nem értek hozza, de gondoltam megkérdem. Láttam iyen modern technologiás furcsa küllőket, ami ugy nézett ki mintha egybe lenne öntve a ráffal meg minden. Nem létezik valami olyan típus ami segítene rajtad? Vagy túl nagy a csomagod, s az (is) összetörne, s még cserélni sem tudnád …

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s