Kerobikepamir – Találkozás

  Reggel korán volt illő ébredni, hogy ne kerülgessenek a munkások. Indulás előtt átnéztem kicsit járgányom és akkor vettem észre, hogy a Thule márkájú első csomagtartó megint vacakol. Elegáns a kinézete de a sok csavar, szorító elem mindig ereszkedik, csavarodik, enged. Bosszúságomra most is ereszkedett és a rajta lévő kábelek pattanásig feszültek. Szóval, elszorakoztam vele másfél órát majd neki indultam a forgalomnak. Elmúlt dél mire fogyni kezdtek az útról. Ezek után már kisebb városok, falvak és egy kicsi a  természetből jött szembe.

image

image

Egyenletes volt a terep, jól haladtam, eltörött újabb 2 küllőm. Ismerős helyeken haladtam, jó volt visszaemlékezni.
  Hedek egy 75000 lakosú város, ami ebben az országban kicsinek számít, itt állított meg 2 éve egy lelkes amatőr rádiós. Már nem emlékeztem, hol lakik de gondoltam ha felismerem üzletét akkor mindenképpen beköszönök. A 88 ik km nél jártam mikor észrevettem az útkereszteződésben a régiség műhelyét. Megismert amint beléptem az üzletbe pedig emlékszem, hogy egy könyvre való fotót mutatott az itt elhaladó bicajosokról akiket megvendégelt. Elérzékenyülve mondta, hogy én vagyok az egyetlen aki visszalátogattam. Természetesen maradtam éjszakára és előtte még küllőket cseréltem.
  Metin, a házigazda, elővette teaföző kályháját és kiültünk a háza elé, a járdára teázni.

image

My Location: N 40°48’21,07″, E 30°45’26,73″

http://maps.google.com/maps?q=loc:40.80585%2C30.75742

3 responses to “Kerobikepamir – Találkozás

  1. Nagyon jó lehetett újra találkozni egy olyan emberrel, akinek sokat köszönhettél, s azt hihetted, többet már nem látjátok egymást – ugyanúgy az ő szemszögéből is nézve! Fontos ápolni a kapcsolatokat 😉
    A küllőiden nem segítene, ha kicsit átcsoportosítanád a cuccokat, és több súlyt raknál az első kerékre? Vagy még az is segítene, ha tudnál szerezni egy kis csomagtartót az utánfutó kereke fölé, s oda pakolni valami olyat, mait ritkán használsz. Vagy lehet elég, ha ott is minél hátrébb rakod a súlyt – bár gondolom úgy van.
    Már mentél pár km-t, meg tudod vajon fogalmazni, melyik bringával jobb a csatangolás? Bébikével vagy ezzel? 🙂
    Hátszelet!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s