Kerobikepamir – Hegy

  Metinnel, éjjel 12 ig beszélgettünk miután ő elment a közelbe lévő lakására, én meg a műhely hátsó felébe aludni. Ragaszkodott hozzá, hogy reggel együtt együnk, 10!!! kor. Szerettem volna ezt 8 körül, hogy tudjak hamarabb indulni de csak akkor ébred. Kezembe nyomott egy rádió adó – vevőt, a 100 közül, hogy amikor ébredek, szóljak neki. Persze, ezért ő is ébren kellene legyen mert süket – néma volt a készülék. Szóval ilyen ez a Metin, 150 cm magas, csupa barátság. Mindenkit megállít az úton és büszkén mutogatja a háza tetején, legújabb szerzeményét, egy 10 m es nagyságú, nemzetközi, átjátszó, amatőr rádiós antennát.
  Hamarabb érkezett a kedvemért, ekkor megmutattam szatelit telefonomat amit a támogatóknak köszönhetek. Most látott ilyent először, nagyon örvendett neki, persze a reggelizés csúszott.

image

Végül még szegődtek a teázáshoz ezért csak déli 12 kor tudtam elindulni egy rajz útravalóval.

image

Kapaszkodóval kezdődött a mai tekerés. Megidéztem az Utazók Szellemét egy kis Mark Knopfer zenével és dudorászva mentem neki az egyre több emelkedőnek. Végül elérkeztem az egyre nagyobbak közül a legnagyobhoz. A Bolu előtti hegyet, 10+ néhány km t, végül 2 órai kínlódással sikerült magam mögé tudjam.

image

image

image

A tetőn ereszkedtem kicsit mikor megláttam egy gyenge benzinkútat. Megengedték  sátrazást, amit eleinte jó ötletnek találtam. A mellette lévő étterembe később kezdtek beérkezni a buszok, rengeteg utassal. Elég szem előtt vagyok, remélem nem lessz gond.

image

My Location: N 40°43’03,65″, E 31°28’28,92″

http://maps.google.com/maps?q=loc:40.71768%2C31.47470

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s