Kerobikepamir – 19,04,2015

  Mai nap, végig kapaszkodó majd meredek lejtő váltotta egymást. Elvileg ilyen tájban is jól lehetne haladni ha nem volna az utánfutó. Felfelé nehéz, lefelé fékeznem kell. Kezdődött egy hátszél aminek örvendtem de végül, 3 körül viharossá erősödött és oldalról fújt. Rendesen bele kellet dőljek de egy óra múlva inkább választottam az időhúzást és beültem egy útszéli étterembe.

image

image

image

image

Eltelt az idő evéssel és netezéssel. Érdekes időjárás előrejelzést mutat a következő napokra, havazás és mínusz fokok. Nehéz elhinnem mert d. e. t még izzadtam a melegtől. Másfél óra múlva mentem ki végre az étteremből amikor már nem hajladoztak a kinti fák. Olyan hideg volt, hogy kellett vegyek magamra pulóvert, egy km múlva még  egyet.
  Esőre állt az idő, gondoltam jobb lenne ha ma nem húznám az időt és keressek egy jó sátorhelyet. Egyik legrosszabb helyzete a túrabiciklizésnek mikor szétázva az esőben, sátrat kell húzni. Na, végül megálltam egy lepukkant benzinkútnál, sátorhelyet kérni éjszakára. Az ilyen helyeken barátságosabbak és személyem nem olyan zavaró a  gyenge forgalomnak. Szerencsés döntésnek bizonyult mert az idős bácsi felajánlott a romos épületből egy raktár szobát. Kicsi rendet csináltam és a benne lévő rugóságy, 15 cm szivacsára felhúztam a sátor belső felét, szunyoghálónak.
Jó éjt.

image

My Location: N 40°50’46,21″, E 32°26’49,89″

http://maps.google.com/maps?q=loc:40.84617%2C32.44719

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s