Kerobikepamir – 21,04,2015 kedd

Tegnapi teljesítményemen lelkesedve, megint korán ébredtem, hogy tudjak jót haladni. Nehéz és lassú az átmenet, a pihezsák melege és az indulás közötti hidegben. Végül sikerült időben elinduljak és hamar letudni 18 km t a következő városig. Itt reggeliztem, vásároltam és indultam is tovább.

image

image

image

image

image

D. u. n 2 körül megálltam újra enni mikor egy viharos esőzés beszoritott egy elhagyatott, árus bodéjába. Egy óra múlva alábbhagyott az erős széllökés és a szemerkélő esőt bevállalva, tovább indultam kihasználni a maradék 2 órát. Amint elindultam rögtön elszakadt még 2 küllőm. Mérgelődtem, mert milyen jól tudtam volna javítani a fedett bodéban és maradhattam volna éjszakára is. A cúgos időben, jobban ment a mérgelődés mint a tekerés de igy is sikerült még 25 km rel közeledjek a célom felé.

image

image

A sátorhely keresés most sürgetőbbé vált, a rossz idő és küllő szakadás miatt. Egy gyengébb benzinkútat megláttam már tudtam, hogy ott aludhatok. Így is volt, és még langyos vizű zuhanyozás is összejött. A küllőket már rutinosan cseréltem ki és sötétedéskor már sátorban is voltam.

My Location: N 41°0’15,15″, E 34°37’28,37″

http://maps.google.com/maps?q=loc:41.00421%2C34.62455

One response to “Kerobikepamir – 21,04,2015 kedd

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s