Kerobikepamir – 28,04,2015 kedd

  Reggel 8 ra, a bicajos szerviz nyítására már betekertem 10 km t a városba, fék nélkül. Két órai kínlódás, légtelenítés után is csak félig működik. Na tovább nem húztam az időt, reggeliztem, vásároltam és próbálok még haladni is a mai napon.

image

A városból kiérve, jó minőségű út várt rám és gyenge forgalom. Az út párhuzamosan haladt felfelé, megint egy folyóval. Nagyon jó volt az útvezetés, szinte vízszintes. Előkerült a zene és elrugaszkodtam a földtől. Repültünk Szejkével ég és föld között. Énekeltem és tapostam a pedálokat bolondul, paripámnak sem volt ellenvetése, működött mint a Svájci óra. Így száguldottunk 75 km t, megállás nélkül és közben még 200 m szintet is emelkedtünk. Szép volt az idő, gyönyörű a táj. Már rég éhes voltam de csak ekkor engedtem meg magamnak az evést.

image

image

image

image

image

Ez után következett meg egy ilyen 25 km mikor beértem egy városkában. Nem találtam jónak itt aludni, inkább tovább mentem és egy gyönyörű dombtetőn megtaláltam a mai napom sátorhelyét.

image

My Location: N 39°45’55,95″, E 40°25’32,33″

http://maps.google.com/maps?q=loc:39.76554%2C40.42565

Jöttem ma 117 km t. Nagyon szép napom volt, a szép sátrazó hely pedig ráadás. Sokáig nem bírtam elaludni, nem éreztem a fáradságot jókedvemben. Nekifeküdtem a csomagjaimnak, keresztbe a sátor ajtajában és néztem ki a fejemből, le a tóra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s