Góbéságok a nagyvilágban . 2014,07,01 kedd

2014. július 1.

Reggel hangos krákogásra ébredtem, kinéztem lám kell-e mentőt hívjak. Végül egy tobacco helyre hozta szomszédom életfunkcióit.

image

Készítettem kávét kettőnknek és élveztük a nap ébredését. A nappali fényben már barátságosabbnak tünt az itteni élet. Szomszédom csillogó szeme és folyton nevetése az élet szeretetéről árulkodott.
Reggel pihentebben a békésebb terv mellett döntöttem. Folytatom útamat a 70-es úton, ahol több az autó de kevesebb a hegymászás. Sürűbben vannak települések ami a ebben a forroságban fontos a víz miatt. Végre 2 hét után még a szél is engem támogat, és ez is egy szempont volt a döntésemben. Kerülni fogok, ezért tovább tart az amerikai maradásom.
Az első benzinkútnál álltam meg netezni, amit apacs indiánok müködtetnek. Az út módosítás miatt újabb térképeket kellet letöltsek.

image

image

Igyekeztem minél több vizet inni, de a nap végére így is kimerültem.

image

Egy nagyob városon kell átmenjek, amit holnapra hagytam, mert bicajos üzletet kell keressek. Nincs tartalék belső gumim 2 napja és sürgős volna beszerezni. Így álltam meg sátrazni. Javában tartott még a hőség. Egy nagyobb fa árnyékából kiszedtem a bokrokat, kőzművesítettem személyemre és beköltöztem. Olyan poros, izzadt lettem, hogy muszáj volt egy fél liter vizet feláldozzak és lecsutakoljam magam. Maradt koszból még a törülközőre is de jobban éreztem magam utána.

image

Este 8 h van, sötét. Fekszem ruhátlanul a sátorban és folyik rólam az izzadság.

My Location: N 32°58’10,15″, W 109°55’24,78″

http://maps.google.com/maps?q=loc:32.96949%2C-109.92355

One response to “Góbéságok a nagyvilágban . 2014,07,01 kedd

  1. “Reggel hangos krákogásra ébredtem, kinéztem lám kell e mentőt hívjak.Végül egy tobacco helyre hozta szomszédom életfunkcióit.”

    hat ez nagyon tetszett 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s