Góbéságok a nagyvilágban – 30000 km

2014. szeptember 17.

30.000 km… Hűűűűűha:-)  ez jó sok:-)
Reggel fél 8-tól, csodálatos, szép,  hűvös időben fogtam neki felrakni a tegnapi bejegyzést. Többszöri, újra bejelentkezésre és 2 órára volt szükségem, hogy sikerűljön. Ezek után indultam neki a napomnak, közösen a szagató szembeszéllel. Én néha megálltam, ő nem.
A Midi kanálissal párhúzamosan haladtam, néha bementem falvakba nézelődni.

image

image

image

Szeretnék péntek estére elérni Marseille elötti vendéglátomhoz, hogy a hétvégét a városban tölthessem. Addig van kb. 280 km és ezért kellene haladjak.

image

image

Gyorsabban szerettem volna haladni, hogy időben érjek el a Bleziers nevű nagyobb városba. Elmúlt már 5 óra mikor odaértem és fontolgattam a megállást.  Végül bevállaltam és igyekeztem kifelé. Természetesen eltévedtem, de cserében egy szép látványban volt részem…

image

A város túlsó felén kezdődtek az ipari parkok, majd az ideiglenes bádogviskok és lakóik. Ezek után következtek a prostituáltak és a szürkület. Modosítottam tervemen és letértem a kisebb útakra, ahol biztonságosabbnak tűnt sátorhelyet keresni.
Az első falunál, Mount Blancnál elértem a bűvös 30000 km-t. Mindjárt a falu után bementem a szölős közé sátorhelyet nézni. Itt találkoztam egy emberrel aki megengedte kiszáradt földjén az éjszakázást. Marokkói muszlim volt aki itt alapított családot. Sokáig mesélt nehéz életéről, mielőtt elment haza.

image

My Location: N 43°23’12,36″, E 3°22’36,32″

http://maps.google.com/maps?q=loc:43.38677%2C03.37676

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s